Posty z lat 2011-2012
Co sądzicie o tej grze ? Jak dla mnie jest niedopracowana... Błędy w grafice, rozłączanie serwerów i długie oczekiwanie na turę to tylko kilka wad. Zmarnowali potencjał tej gry, epoka jest naprawdę interesująca, może naprawią to przy okazji Empire 2.
Ostatnio edytowany przez A_R_O (2011-03-20 14:22:14)
Jeśli taka będzie
Chociaż nie myśle zeby inne epoki nadawały się do ich przedstawienia w Total Warze. Nie moge wyobrazic sobie Modern Total War albo World War II Total War :O. Zawsze Total Wary polegaly na kierowaniu liniowkami, rozproszeni zolnierze to za duzo dla autorow z szarej wyspy*.
*Wielkiej Brytanii
Napisałem dlatego, że może wyjdzie Empire 2 ;D To jest niemożliwe żeby zrobili 1/2 wojnę światowa. Co najwyżej, może być wojna secesyjna, ale w to wątpię. Wracając do Empire ktoś zna jakieś dobre mody dodający nowe frakcje albo jednostki ? Słyszałem European wars polskim modzie może ma ktoś linka ?
elos,ja uważam że empire był nawet niezły,przełomowy w stosunku do medivla 2. Ale walki ogólnie sa zwalone,kawaleria która nie umie pokonać byle czego,snajperzy-strzelcy i dragoni....ale atak na bagnety to plus nie to co w napku gdzie on w zasadzie nie istnieje...